18 Eylül 2018 Salı

2017-2018 - BAHAR YY MAZERETLİ KAYIT YENİLEME

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:56 tarihinde eklendi | 805 defa okundu

Akademik Takvimde belirtilen süre içerisinde internet üzerinden kayıt yenileyemeyen öğrencilerin 19 Şubat Pazartesi 2018 ve 28 Şubat Çarşamba 2018  tarihleri arasında Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokuluna mazeretlerine ilişkin dilekçenin Fax’ını 0246 211 34 73 numarasına fax çekmeleri ve Fax’ını çektikleri Dilekçenin aslını en kısa sürede kargo ile Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuş Bey Derslikleri Kat:2  Doğu Yerleşkesi ISPARTA adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe içeriğinde almanız gereken derslerin belirtilmesi zorunludur.

Bu tarihler arasında öğrenim ücreti yatırmak isteyen öğrenciler için  Bankalar (Ziraatbank (atm), Halkbank(atm)) açıktır.

Mazeretleri ilgili Yönetim Kurullarınca uygun görülen öğrencilerin ders kaydı birim öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

Önemle Duyurulur!

NOT: Öğrenciler Mazeretli Kayıt Yenileme İşlemlerinde Danışmanlarından yardım alabilirler.

Mazeretli Kayıt Yenileme Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız…