22 Ekim 2018 Pazartesi

Uzaktan Eğitim MYO'da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

09 Ekim 2018 Salı 16:48 tarihinde eklendi | 231 defa okundu

Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Müdürlük makamında tüm kurum personelinin katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Albayrak, 2015-2018 tarihleri arasında yürüttüğü Müdürlük görevini Öğr. Gör. Dr. Emine Aruğaslan’a devretti.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emine Aruğaslan, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Albayrak’a yüksekokula yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesini ve plaketini takdim etti. Ayrıca 2015-2018 yılları arasında müdür yardımcılığı görevlerini yürüten Öğr. Gör. Sadettin Demir’e ve Öğr. Gör. Osman Daban’a da teşekkür belgelerini ve plaketlerini sundu.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emine Aruğaslan, deneyimli ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirterek, uzaktan eğitim alanında kurumu daha da ileri bir noktaya taşımak için tüm ekip ile ortak akıl ve işbirliği içinde çalışacaklarını dile getirdi.