2018-2019 Bahar Dönemi Sonunda Mezun Durumunda Olup Süleyman Demirel Üniversitesinden Diploma Almak İsteyen Öğrencilerin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak 0246 211 34 73 numaraya En Son 22 Haziran 2019 Tarihine Kadar Faks Çekmeleri Gerekmektedir. (2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sonunda mezun olacak öğrencilerin isteğine bağlı olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'nden mezun olmaları durumunda öğrencilere Geçici Mezuniyet Belgesi verilmeyecek olup, sadece diploma basımı yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin transkriptleri ise okulumuz tarafından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne ait transkript belgelerine düzenlenerek verilecektir. Bu transkirptlerin altında öğrencinin Süleyman Demirel Üniversitesi'nden mezun olduğuna dair ibare yer alacaktır.)

22 Haziran 2019 Tarihinden Sonra Dilekçe Alınmayacak Olup Mezun Durumunda Bulunan Öğrencilerin Diplomaları Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Olarak Basılacaktır.

Basılan Diplomanın Değiştirilmesi Mümkün Değildir.

Dilekçe için tıklayınız…