22 Eylül 2019 Pazar

2018-2019 Eğitim Öğretim Muafiyet Duyurusu

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:44 tarihinde eklendi | 643 defa okundu

ÖSYM TARAFINDAN OKULUMUZA YERLEŞTİRİLEN ve  HERHANGİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNDA (ÜNİVERSİTE) DAHA ÖNCE ALMIŞ VE BAŞARILI OLDUĞU DERSLERDEN MUAFİYET BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda (Üniversite) daha önce almış ve başarılı olduğu derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerimizin,

1.     Muafiyet Başvuru Dilekçesi (İndirmek için tıklayınız),

2.     Öğrenim gördükleri Yükseköğretim kurumundan transkript (not dökümü),

3.     Öğrenim gördükleri Yükseköğretim kurumundan ders içeriklerinin onaylı örneği,

4.     Belgelerinin asıllarını aşağıda belirtilen adrese kargo veya posta ile 08 Ekim 2018tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvuru Dilekçesini doldururken istenilen ders bilgilerine yüksekokulumuzun web sayfasında, BÖLÜMLER kısmında yer alan DERS MÜFREDATI bölümünden ilk 4 YARIYIL olmak üzere ulaşabilirsiniz.

NOT: 08 Ekim 2018 Muafiyet Başvuru evraklarının okula ulaşması için son tarih olup, postadan kaynaklanan gecikmelerden Yüksekokul sorumlu değildir.

ADRES :
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi