2019-2020 Yaz Dönemi Staj başvuruları onaylanan öğrencilerimiz, Staj dosyalarını, staj dosyası onay yazılarını ve diğer belgelerini Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gönderebilirler.

Son Teslim Tarihi: 16 Eylül 2020

Açıklama: obs.isparta.edu.tr adresine girdikten sonra sol taraftaki menüde yer alan "Zorunlu/İsteğe Bağlı Staj Başvurusu" linkine tıklayarak gelen sayfada en altta yer alan "Staj Defteri ve Onay Yazısı Yükleme" bölümünden dosyalarınızı sisteme yükleyebilirsiniz. Dosyalarınızı sisteme yükledikten sonra "Staj Sorumlusuna Gönder" butonuna basınız.

Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencilerinin Dikkatine: Stajını "Uzaktan ödev, proje veya araştırma" şeklinde yapan Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerimiz Staj dosyalarını (raporlarını) OBS'ye yükledikten sonra hazırladıkları yazılımı (kodu) uemyo@isparta.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Mailinizde öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı belirtmeyi unutmayın.