Yayın Tarihi: 20.05.2024 10:44

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Bahar Dönemi Final Sınavları 1-2 Haziran 2024 tarihinde yapılacaktır. Final sınavı programlarınıza aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Bilgisayar Programcılığı Programı Final Programı için tıklayınız

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı Final Programı için tıklayınız

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Final Programı için tıklayınız

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Final Programı için tıklayınız.

Bilgi Yönetimi Programı Final Programı için tıklayınız.

SINAV GİRİŞ BELGESİ

Aşağıdaki adresi tıklayarak sınav belgelerinizi alabilirsiniz. Her oturum için farklı "Sınav Giriş Belgesi" bulunmaktadır.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası

Parola: TC Kimlik Numarası

Sisteme giriş yaptıktan sonra ekranın sağ tarafında yer alan "İŞLEMLER" bölümünden "Sınav Giriş Belgesi" butonuna tıklayınız.

Gelen ekranda Sınav menüsünden "2023-2024 Bahar Dönemi Final Sınavı"nı seçiniz. Oturum menüsünde derslerinizin yer aldığı oturumlar listelenecektir. Oturum seçtikten sonra Belge Al butonuna tıklayarak o oturuma ait Sınav Giriş Belgesini alabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Sınava gireceğiniz her oturum için "Sınav Giriş Belgelerini" almayı unutmayınız.

Sınavlarla ilgili iletişim için: uesinav@isparta.edu.tr

SINAVA GİRMEK İÇİN YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKEN BELGELER

1. Sınav Giriş Belgeleri (Her oturum için) (bu belgeler renkli veya siyah-beyaz olabilir.)

2. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Belgesi (E-devlet'ten alınabilir.)

3. Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Passaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi

Sınav Giriş Yeri: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuş Bey Derslikleri (SDÜ Doğu Kampüs) ISPARTA

ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI HAKKINDA

Öğrenci kimlik kartlarınızı sınav günü okulumuzun Öğrenci İşlerinden aşağıdaki formu kullanarak teslim alabilirsiniz.

Öğrenci Kartı Teslim Formu için tıklayınız.

Final Sınavları İçin KYK Yurtlarında Kalmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Sınavlara katılmak için il dışından gelen öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Konaklama Usul ve Esasları Hakkında Yönerge’nin 9. Maddesinin 1-c bendi gereği sınav döneminde konaklamak üzere aşağıda listede adı ve iletişim bilgileri bulunan yurtlara başvurabilecektir.

Gülcihan KYK Kız Öğrenci Yurdu                                      0 246 2371325

Gülistan KYK Kız Öğrenci Yurdu                                       0 246 2371326

Mihri Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu                                 0 246 2370753

Isparta KYK Erkek Öğrenci Yurdu                                      0 246 5020423

Isparta Murad Hüdavendigar KYK Erkek Öğrenci Yurdu  0 246 2370743

ÖNEMLİ NOT: Başvuru esnasında Öğrenci Belgelerinizi veya Öğrenci Kimlik Kartlarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Misafir Konaklamalarında Yurda Kayıt Esnasında İbraz Edilmesi Gereken Evraklar Ve Misafir Barındırmaya İlişkin Misafirlerce Bilinmesi Gereken Hususlar için tıklayınız.

Engelli Öğrencilerimizin Dikkatine

Final ve Bütünleme sınavlarında engelli öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için engel durumlarını, isteklerini ve taleplerini belirten aşağıdaki dilekçeyi 24 Mayıs 2024 Cuma saat 17:00’ye kadar imzalı bir şekilde uesinav@isparta.edu.tr adresine göndermeleri ve dilekçenin aslını sınav günü elden teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız.