Yayın Tarihi: 30.01.2024 12:57

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları 1-2 Şubat 2024 tarihinde yapılacaktır. Bütünleme sınavları için aşağıdaki adresi tıklayarak sınav belgelerinizi alabilirsiniz. Her oturum için farklı "Sınav Giriş Belgesi" bulunmaktadır.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası

Parola: TC Kimlik Numarası

Sisteme giriş yaptıktan sonra ekranın sağ tarafında yer alan "İŞLEMLER" bölümünden "Sınav Giriş Belgesi" butonuna tıklayınız.

Gelen ekranda Sınav menüsünden "2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme Sınavı"nı seçiniz. Oturum menüsünde derslerinizin yer aldığı oturumlar listelenecektir. Oturum seçtikten sonra Belge Al butonuna tıklayarak o oturuma ait Sınav Giriş Belgesini alabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Sınava gireceğiniz her oturum için "Sınav Giriş Belgelerini" almayı unutmayınız.

Sınavlarla ilgili iletişim için: uesinav@isparta.edu.tr

SINAVA GİRMEK İÇİN YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKEN BELGELER

1. Sınav Giriş Belgeleri (Her oturum için) (bu belgeler renkli veya siyah-beyaz olabilir.)

2. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Belgesi (E-devlet'ten alınabilir.)

3. Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Passaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi

Sınav Giriş Yeri: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuş Bey Derslikleri (SDÜ Doğu Kampüs) ISPARTA