Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02
Sevgili Öğrenciler,
 
2021-2022 yılı Bahar Dönemi final ve bütünleme sınavlarına Gözetimli Online (kamera ve mikrofon açık şekilde) veya Isparta’da Gözetimli Yüz Yüze olacak şekilde girebilirsiniz. Konuyla ilgili aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.
 
1. Sınavlara Gözetimli Online Olarak Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine:
 
Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu olarak, online sınavlar esnasında öğrencilerimize ait elde etmiş olduğumuz kişisel verilerin özel hayatın gizliliğine ilişkin hususlar da göz önünde bulundurularak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla hangi kapsamda işlenebileceği Aydınlatma Metninde açıklanmıştır.
 
 
Online sınavlara girebilmeniz için KVK Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak hazırlanan bu Aydınlatma Metni, gireceğiniz her sınav öncesinde ekrana gelecektir. Sınavlara girebilmeniz için bu Aydınlatma Metnine açık rızanız ile onay vermeniz gerekmektedir. 
 
Sınav öncesi örnek bir ekran görüntüsü için tıklayınız.
 
Açık rızaya ilişkin onayınız online olarak alınacak olup okulumuza herhangi bir belge göndermenize gerek yoktur. Onay vermediğiniz hiçbir dersin sınavına giremezsiniz. 
 
2. Isparta’da Yüz Yüze (Kamera ve Mikrofon Kullanmadan) Sınava Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine:
 
Final ve Bütünleme sınavları esnasında kamera ve mikrofon kullanmak istemeyen öğrencilerimiz, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kampüsünde öğretim elemanlarımızın gözetiminde sınava girebileceklerdir. Bu öğrencilere online sınav açılmayacaktır.
 
Kampüse gelecek öğrenci sayısının belirlenmesi ve sınav öncesinde sınav yerlerinin ayarlanması için en geç 1 Haziran 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, final ve bütünleme sınavlarına Isparta’da girmek istediğinize ilişkin dilekçeyi imzalı bir şekilde taratarak PDF formatında uemyo@isparta.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız.
 
Sınavlarla ilgili bilgilendirmeler web sitemizden yapılmaya devam edilecektir.