23 Eylül 2019 Pazartesi

MAZERETLİ KAYIT YENİLEME

18 Eylül 2017 Pazartesi 09:49 tarihinde eklendi | 1014 defa okundu

Akademik Takvimde belirtilen süre içerisinde internet üzerinden kayıt yenileyemeyen öğrencilerin 18 Eylül Pazartesi 2017 ve 27 Eylül Çarşamba 2017  tarihleri Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokuluna mazeretlerine ilişkin dilekçenin Fax’ını 0246 211 34 73 numarasına fax çekmeleri ve Fax’ını çektikleri Dilekçenin aslını en kısa sürede kargo ile Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuş Bey Derslikleri Kat:2  Doğu Yerleşkesi Isparta adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe içeriğinde almanız gereken derslerin belirtilmesi zorunludur.

Bu tarihler arasında öğrenim ücreti yatırmak isteyen öğrenciler için  Bankalar (Ziraatbank (atm), Halkbank(atm)) açıktır.

Mazeretleri ilgili Yönetim Kurullarınca uygun görülen öğrencilerin ders kaydı birim öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

Önemle Duyurulur!

NOT:Öğrenciler Mazeretli Kayıt Yenileme İşlemlerinde Danışmanlarından yardım alabilirler.

Mazeretli Kayıt Yenileme Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız..