MAZERETLİ KAYIT YENİLEME

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı internet üzerinden ders kaydı işlemlerini 12 - 19 Eylül 2012 tarihleri arasında yapamayan öğrenciler 20 - 21 Eylül 2012 tarihleri arasında Mazeretli Kayıt Yenileme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Mazeretli Kayıt Yenileme işlemi yapan öğrencilerimizin Mazeretli Kayıt Yenileme Formunu doldurarak S.D.Ü Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne 0246 211 34 73 numarasına FAX çekmeleri ve aynı evrakın aslını da kargo ile 25 Eylül 2012 Salı günü mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen okulun adresine göndermeleri zorunludur.

Mazeretli Ders Kayıt Formu İçin Tıklayınız

Mazeretli Ders Kayıt Formu’nu doldururken istenilen ders bilgilerine BÖLÜMLER kısmında yer alan DERSLER ve AKTS Bilgi Paketi bölümünden ulaşabilirsiniz.

Başvuruları ilgili Yönetim Kurulunca kabul edilen öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri birim öğrenci işleri tarafından ekle/sil haftasında(24-28 Eylül 2012 tarihleri arasında) tamamlanacaktır. Uzaktan Eğitim Ücretini Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yaparak Harç Bilgileri kısmından görüntüleyebileceklerdir. (Öğrencilerimiz Yönetim Kurulu Kararından sonra ücretlerini yatıracaklardır. İlgili Yönetim Kurulu Kararında ismi çıkan öğrencilerin listesi Okulumuzun web sayfasında yayınlanacaktır.)

NOT:20-21 Eylül 2012 tarihleri arasında Mazeretli Ders Kayıt Formu’ nu imzalanmış bir şekilde doldurularak  21 Eylül Cuma akşamına kadar FAX çekilmesi aynı zamanda FAX çekilen evrakın aslının 25 Eylül 2012 Salı günü mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen okulun adresine kargo ile gönderilmesi zorunludur. Belirlenen süre içerisinde aslı gelmeyen başvuru formları dikkate alınmayacaktır.

ADRES:Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuş Bey       Derslikleri Kat:3 Doğu Yerleşkesi Merkez/ISPARTA