Akademik Takvimde belirtilen süre içerisinde internet üzerinden kayıt yenileyemeyen öğrencilerin mazeretlerine ilişkin dilekçelerini 23 Eylül 2019 ve 29 Eylül 2019 tarihleri arasında 0246 211 34 73 numarasına fax çekmeleri ve Fax’ını çektikleri Dilekçenin aslını en kısa sürede kargo ile "Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuş Bey Derslikleri (S.D.Ü. Doğu Kampüs) Kat:5"  adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe içeriğinde, almanız gereken derslerin belirtilmesi zorunludur.

Bu tarihler arasında öğrenim ücreti yatırmak isteyen öğrenciler için Halkbank(atm) açıktır.

Mazeretleri ilgili Yönetim Kurullarınca uygun görülen öğrencilerin ders kaydı birim öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

Önemle Duyurulur!

NOT: Öğrenciler Mazeretli Kayıt Yenileme İşlemlerinde Danışmanlarından yardım alabilirler.

Mazeretli Kayıt Yenileme Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız