12 Nisan 2021 Pazartesi

ONLİNE İLİŞİK KESME VE DİPLOMA TALEPLERİ ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:24 tarihinde eklendi | 1227 defa okundu

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

MEZUN DURUMUNDA: Önlisans programları için 120 akts kredi başarmış olmak şartını sağlayan ve not ortalaması 2.0 ve üzerinde olan öğrenciler için pandemi nedeniyle ilişik kesme işlemleri, kargo ile diploma talep dilekçesi işlemleri, mezun bilgi sistemine kayıt işlemleri ve adres güncelleme işlemleri OBS sistemi üzerinden yapılacaktır.

Şartları sağlayan öğrencileri sistem otomatik talep sayfasına yönlendirmektedir.

Mezun durumunda olan öğrencilerimiz karşılarına gelen ekran yardımıyla taleplerini öğrenci işlerine iletmiş olacaktır.

KARGO ÜCRETİ ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. KARGO İLE DİPLOMA, DİPLOMA EKİ, MEZUNİYET TRANSKRİPTİ, BAŞARI BELGELERİ VE LİSE DİPLOMASI ÖĞRENCİNİN KENDİSİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

VERİ GÜNCELLEMEK İÇİN "Online İlişik Kesme ve Diploma Talebi" BAĞLANTISINDAN İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

SORULARINIZI oidb@isparta edu.tr ADRESİNE EPOSTA İLE BİLDİREBİLİRSİNİZ.

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI