Yayın Tarihi: 23.10.2023 13:33

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemi Akademik Kurul toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Yılmaz ÇATAL'ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Akademik Kurul toplantısı Rektörümüzün açılış konuşması ile başlamış ve ardından bölüm başkanlarınca genel değerlendirmeler yapılmıştır. Akademik Kurul, derslerin işlenişleri, ders görevlendirmeleri, sınavlar, proje başvuruları, kurumsal dış denetim süreçleri, danışmanlık saatleri ve yapılacak online etkinlikler konularının akademik personelle detaylı olarak istişare edilmesi ile sonlandırılmıştır. Başta Rektörümüz olmak üzere toplantıya katılım gösteren herkese teşekkürlerimizi sunar, yeni dönemin herkese başarı ve esenlik getirmesini dileriz.