2013-2014 döneminde aşağıdaki listede belirtilen özelliklerde ve sayıda kısmı zamanlı öğrenci çalıştırılacaktır. Koşulları sağlayan adayların başvurularını bizzat Uzaktan Eğitim MYO Müdürlüğüne gelerek yapmaları gerekmektedir.

Çalışacağı Departman

Başvuru Şartları

Alınacak Öğrenci sayısı

Animasyon(Flash uygulamaları)
(Başvuru yapacak adayların flash animasyon uygulamaları yapabilir olması gerekmektedir.)

Flash animasyon geliştirme konularında bilgi ve beceriye sahip olmak.

Başvuru Tarihleri        : 04.10.2013 Cuma 08:30 – 09.10.2013 Çarşamba 17:00

Başvuru Adresi          : Uzaktan Eğitim MYO Müdürlüğü Ertokuş Bey Derslikleri K:3 Doğu Yerleşkesi Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta

Sınav Tarihi                : 10.10.2013 Perşembe Saat : 11:00

Sınav Yeri                  : Uzaktan Eğitim MYO Müdürlüğü Ertokuş Bey Derslikleri K:3 Doğu Yerleşkesi Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta

Sınav Türü                  : Komisyon tarafından belirlenecektir.

Not                             : Koşulların tamamını sağlamadığı halde başvuru yaptıkları tespit edilen öğrencilerin başvuruları ve sınavları geçersiz sayılacaktır.