ÖSYM TARAFINDAN OKULUMUZA YERLEŞTİRİLEN ve  HERHANGİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNDA (ÜNİVERSİTE) DAHA ÖNCE ALMIŞ VE BAŞARILI OLDUĞU DERSLERDEN MUAFİYET BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda (Üniversite) daha önce almış ve başarılı olduğu derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz, aşağıdaki belgelerin asıllarını kargo veya posta ile 27 Eylül 2019 tarihine kadar Yüksekokulumuza göndermeleri gerekmektedir.

1.  Muafiyet Başvuru Dilekçesi (İndirmek için tıklayınız),

2.  Öğrenim gördükleri Yükseköğretim kurumundan transkript (not dökümü),

3.  Öğrenim gördükleri Yükseköğretim kurumundan ders içeriklerinin onaylı örneği.

Muafiyet Başvuru Dilekçesini doldururken istenilen ders bilgilerine yüksekokulumuzun web sayfasında, BÖLÜMLER kısmından ilgili Programı seçerek gelen menüden DERSLER VE AKTS BİLGİ PAKETİ bağlantısından ilk 4 YARIYIL olmak üzere ulaşabilirsiniz.

NOT: 27 Eylül 2019 Muafiyet Başvuru evraklarının okula ulaşması için son tarih olup, postadan kaynaklanan gecikmelerden Yüksekokulumuz sorumlu değildir.

ADRES :
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi