Sevgili Öğrencilerimiz,

Derslerinize ait sınav puanlarınızı ve harf notu karşılıklarını obs.isparta.edu.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

03-06 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olan Bütünleme sınavlarına dersten geçer not aldığı halde (DD, DC, CC, CB, BB, BA) girmek isteyenler, başvurularını 30 Ocak 2022 Pazar ile 31 Ocak 2022 Pazartesi tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (obs.isparta.edu.tr) üzerinden yapabilir. Bütünleme sınavında alınan not, son not olarak sisteme işlenecektir.

Derslerden başarısız (FF, FD) olanların ise başvurusu sistem tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. FF ve FD olanların başvuru yapmalarına gerek yoktur.

ÖNEMLİ NOT: Bütünleme sınavına başvurduğu halde girmeyen öğrencilerin notları FF olacaktır.

Bütünleme sınav programlarınıza aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. Sınavlarımız derslerinizin işlendiği ALMS üzerinden (uzak.isparta.edu.tr) yapılacaktır.

Bilgisayar Programcılığı Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: SINAVLARINIZA SADECE BELİRTİLEN SAATLER İÇERİSİNDE GİREBİLİRSİNİZ.

Sınavlar esnasında yaşadığınız sorunları uesinav@isparta.edu.tr mail adresine iletebilirsiniz. Gönderdiğiniz e-maillerde öğrenci numarası, ad soyad, dersin adı ve karşılaştığınız sıkıntıyı belirtmeyi unutmayınız.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu