Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Bahar Dönemi Final Sınavları 18-25 Haziran 2023 tarihleri arasında ALMS (uzak.isparta.edu.tr) üzerinden yapılacaktır.

Final/Yılsonu sınavlarına ait usul ve esaslar Üniversitemizin Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından belirlenmiştir.

NOT: Sınavlara girmeden aşağıdaki bilgilerin tüm öğrencilerimiz tarafından dikkatlice okunması rica olunur.

Sınavlarla ilgili iletişim için: uesinav@isparta.edu.tr

ÇEVRİMİÇİ TEST SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Her bir dersin çevrimiçi test sınavında toplam 20 soru bulunmaktadır ve sınav süresi 25 dakikadır. Öğrenciler sınava başladıkları andan itibaren 25 dakika boyunca o dersin sorularını yanıtlayabilirler.

Öğrenciler sınav başlangıç saatinden itibaren ilk 10 dakika içerisinde sınava başlamalıdır. Örneğin sınav saat 15:00’da başlamış ise en geç 15:10’a kadar sınava girmek zorundadır.

Sorular arasında gezinmeye izin verilmemiştir. Öğrenci gördüğü bir soruya tekrar geri dönme işlemi yapamayacaktır. Dolayısıyla boş bırakıp geçtiğiniz bir soruya tekrar dönmeniz mümkün değildir.

Sınavda yanlış cevapların doğru cevaplar üzerinde bir etkisi bulunmamaktadır.

Sınavlara, internet bağlantısı olan ve soruları okuyabilmek için yeterli ekran büyüklüğüne sahip kişisel bilgisayarınız/tabletiniz veya cep telefonunuzdan girebilirsiniz.

Öğrencilerin bilgisayar arızalanması, internet ve elektrik kesintisi gibi sorunlara karşı gerekli tedbirleri almaları önerilir.

Sınav öncesinde, anında ve sonrasında, sosyal medyada veya diğer ortamlarda sınav güvenliğini ihlal edecek davranışlarda bulunulması (soruların kopyalanması, paylaşılması vb.) bir suç niteliği taşıdığı öğrencilerimiz tarafından unutulmamalıdır.

ÖDEV SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Ödevlerinizi en erken, sınav programında belirtilen Tarih ve Saatte indirebilirsiniz.

Ödevlerinizi en geç, sınav programında belirtilen Teslim Tarihi ve Saatinde yüklemeniz gerekmektedir. Süre uzatımı yapılmayacaktır.

İlgili dersin öğretim elemanının e-posta adresine gönderilen ödevler değerlendirmeye alınmayacaktır.

FİNAL SINAVI PROGRAMLARI

Bilgisayar Programcılığı Programı Final Programı için tıklayınız.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı Final Programı için tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Final Programı için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Final Programı için tıklayınız.

Bilgi Yönetimi Programı Final Programı için tıklayınız.

Başarılar dileriz.