Yayın Tarihi: 20.11.2023 12:00

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Güz Dönemi Arasınavları 2-3 Aralık 2023 tarihinde Isparta'da yüz yüze yapılacaktır. 27 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında dersler yapılmayacaktır.

Yüz yüze yapılacak bu sınavların arasınav notuna katkısı %10'dur. Derslerde verilen ödevlerden/projelerden vb. aldığınız notların arasınav notuna katkısı ise %90'dır.

Bir dersin Arasınav notu aşağıdaki formülle hesaplanmaktadır:

Arasınav Notu = (Yüzyüze Sınav Notu * %10) + (Ödev/Proje vb. Notu * %90)

Yüz yüze yapılacak olan arasınavlara giremeyen öğrenciler Final ve Bütünleme sınavına girebilir. Bir dersin dönem sonu notu ise aşağıdaki formülle hesaplanmaktadır:

Dönem Sonu Notu = (Arasınav Notu * %20) + (Final/Bütünleme Notu * %80)

Arasınav programlarınıza aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz:

Bilgisayar Programcılığı Programı Arasınav Programı için tıklayınız.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı Arasınav Programı için tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Arasınav Programı için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Arasınav Programı için tıklayınız.

Bilgi Yönetimi Programı Arasınav Programı için tıklayınız.

Sınav Yeri

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ertokuş Bey Derslikleri (Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü) ISPARTA

Sınav programında yer alan dersliklerin hepsi (Amfi1, Amfi2, Amfi3, A101, A105, A106), Ertokuş Bey Dersliklerinin giriş katında yer almaktadır.

Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar

Sınavlarda uyulması gereken kurallar için tıklayınız.

Arasınavlar İçin KYK Yurtlarında Kalmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Sınavlara katılmak için il dışından gelen öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Konaklama Usul ve Esasları Hakkında Yönerge’ nin 9. Maddesinin 1-c bendi gereği sınav döneminde konaklamak üzere aşağıda listede adı ve iletişim bilgileri bulunan yurtlara başvurabilecektir.

Gülcihan KYK Kız Öğrenci Yurdu                                      0 246 2371325

Gülistan KYK Kız Öğrenci Yurdu                                       0 246 2371326

Isparta Murad Hüdavendigar KYK Erkek Öğrenci Yurdu   0 246 2371385

ÖNEMLİ NOT: Misafir Konaklamalarında Yurda Kayıt Esnasında İbraz Edilmesi Gereken Evraklar Ve Misafir Barındırmaya İlişkin Misafirlerce Bilinmesi Gereken Hususlar için tıklayınız.

Sınavlarla ilgili iletişim için:
uesinav@isparta.edu.tr