Yayın Tarihi: 25.01.2024 02:36
Sevgili Öğrencilerimiz,

Derslerinize ait final sınav puanlarınızı ve harf notu karşılıklarını obs.isparta.edu.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Kaldığınız (FF veya FD) ya da yükseltmek istediğiniz derslerin bütünleme sınavlarına başvurmanız halinde girebilirsiniz. Lütfen aşağıdaki metni dikkatlice okuyunuz.

Bütünleme sınavları 1-2 Şubat tarihlerinde Isparta'da yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır. Sınav ile ilgili bilgiler bütünleme başvurularından sonra yayınlanacaktır.

Bütünleme Başvurusu

Bütünleme başvuruları 28 Ocak 08:00'da başlayıp 29 Ocak 23:59 saatleri arasında yapılacaktır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 20. ve 21. maddelerine göre başvurular alınacaktır.

20.maddenin 12. bendinde;
"Bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerin, sınavına gireceği tüm dersler için öğrenci bilgi sistemi üzerinden talepte bulunmaları gerekir."

21. Madenin 6.bendinde;
"Bütünleme sınavında alınan harf notu geçerlidir ve önceki harf notunun yerine geçer. Öğrenci bilgi sistemi üzerinden bütünleme sınavına girme talebinde bulunan öğrencinin mazereti nedeniyle bütünleme sınavına girememesi ve mazeretini belgelendirmesi durumunda ilgili birimin yönetim kurulu kararı ile bir önceki harf notu geçerli olur."

Başvuruları yaparken yukarıdaki maddelerin dikkate alınması rica olunur.

ÖNEMLİ NOT: Sistem otomatik olarak FF-FD notlarını bütünleme listesine atmayacaktır. Öğrenciler seçmediği dersin bütünleme sınavına giremeyecektir.

Bütünleme sınav programlarınıza aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Bilgisayar Programcılığı Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Bütünleme Programı için tıklayınız.

Bilgi Yönetimi Programı için tıklayınız.

Bütünleme Sınavları İçin KYK Yurtlarında Kalmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Sınavlara katılmak için il dışından gelen öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Konaklama Usul ve Esasları Hakkında Yönerge’nin 9. Maddesinin 1-c bendi gereği sınav döneminde konaklamak üzere aşağıda listede adı ve iletişim bilgileri bulunan yurtlara başvurabilecektir.

Gülcihan KYK Kız Öğrenci Yurdu                                      0 246 2371325

Gülistan KYK Kız Öğrenci Yurdu                                       0 246 2371326

Mihri Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu                                 0 246 2370745

Isparta KYK Erkek Öğrenci Yurdu                                      0 246 5020423

Isparta Murad Hüdavendigar KYK Erkek Öğrenci Yurdu  0 246 2370743

ÖNEMLİ NOT: Başvuru esnasında Öğrenci Belgelerinizi veya Öğrenci Kimlik Kartlarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Misafir Konaklamalarında Yurda Kayıt Esnasında İbraz Edilmesi Gereken Evraklar Ve Misafir Barındırmaya İlişkin Misafirlerce Bilinmesi Gereken Hususlar için tıklayınız.