Yayın Tarihi: 24.09.2024 10:03

Sevgili Öğrencilerimiz;

Güz dönemi derslerimiz 30 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacaktır. Dersler, Öğrenme Yönetim Sistemi (uzak.isparta.edu.tr) üzerinden online olarak yürütülecektir. Sisteme giriş yapabilmek için öğrenim ücretini yatırmış olmanız ve 2023 ve öncesi girişli öğrencilerin ders seçimi yapmış olması gerekmektedir.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası

Şifre: OBS Şifresi

Canlı derslerimiz (ders programında yayınlanan saatlerde) ve diğer etkinlikler bu sistem üzerinden yürütülecektir.

Öğrenme Yönetim Sistemi kullanım yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Sisteme girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz uemyo@isparta.edu.tr adresine mail atabilirler.

Ders programları

Bilgisayar Programcılığı ders programı için tıklayınız.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği ders programı için tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ders programı için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri ders programı için tıklayınız.

NOT: Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Ders Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi'ne göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerinin daha önce Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi de dâhil olmak üzere herhangi bir yükseköğretim kurumundan alarak başarılı oldukları derslerin muafiyet ve yarıyıl/yıl intibak işlemleri ile ilgili duyuruya ulaşmak için tıklayınız.