Üniversitemiz 2022-2023 yılı öğrenci konseyi üyelerinin belirlenmesi için, Program Öğrenci Temsilcisi ve Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu,  Öğrenci Temsilcisi seçimleri aşağıdaki takvimde belirtildiği şekilde OBS üzerinden elektronik ortamda (https://obs.isparta.edu.tr/index.aspx) yapılacaktır.

ADAYLIK BAŞVURUSU NASIL YAPILACAKTIR?

Program temsilciliklerine aday olacak öğrenciler,  Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Seçim Kuruluna “Öğrenci Temsilciliği Aday Başvuru Formu” ile şahsen veya  uemyo@isparta.edu.tr adresine mail atarak 21 Ocak 2022 Saat: 17:00'a kadar başvuruda bulunabilir.

Öğrenci Temsilciliği Aday Başvuru Formu için tıklayınız. (.docx) (Sağ tıklayıp Bağlantıyı farklı kaydet ile indirebilirsiniz.)

Öğrenci Temsilciliği Aday Başvuru Formu için tıklayınız. (.pdf)

Son Başvuru Tarihi: 21 Ocak 2022 Saat: 17:00

Temsilci Adaylarında Aranacak Nitelikler

a) En az ikinci sınıfa kayıtlı öğrenci olması,
b) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,
c) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,
d) Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,
e) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,
f) Genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü olması,
g) Terör örgütlerine aidiyeti veya iltisak ya da bunlarla irtibatı olmaması, şartları aranır.
h) Seçilen temsilcilerden bu niteliklere sahip olmadığı sonradan anlaşılanların temsilcilik görevi kendiliğinden sona erer.

DİKKAT: Adaylık koşullarını taşımayan ya da istenen belgeleri akademik birime iletmeyen öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

1. TUR SEÇİM (OY KULLANMA) TARİHLERİ: 2 ŞUBAT 2022 SAAT: 9:00-17:00
2. TUR SEÇİM (OY KULLANMA) TARİHLERİ: 4 ŞUBAT 2022 SAAT: 9:00-17:00 (Yeterli katılım olmaması halinde yapılacaktır.)
3. TUR SEÇİM (OY KULLANMA) TARİHLERİ: 8 ŞUBAT 2022 SAAT: 9:00-17:00 (Yeterli katılım olmaması halinde yapılacaktır.)

ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİM TAKVİMİ VE DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Öğrenci Konseyi Yönergesi için tıklayınız.