Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02
2020-2021 Yaz Staj Uygulamasını Uzaktan Ödev, Proje ve Araştırma olarak yapması uygun görülen öğrenciler için bölüm kurullarında belirlenen ödev, proje ve araştırma konuları ve dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki gibidir: 
 
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı için tıklayınız.
 
Bilgisayar Programcılığı Programı için tıklayınız.
 
Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı için tıklayınız.
 
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı için tıklayınız.
 
 
Staj Dosyalarının OBS'ye Yüklenmesi 
 

2020-2021 Yaz Dönemi Staj başvuruları onaylanan öğrencilerimiz, Staj için hazırladıkları ödev dosyalarını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gönderebilirler.

Son Teslim Tarihi: 23 Ağustos 2021

Açıklama: obs.isparta.edu.tr adresine girdikten sonra sol taraftaki menüde yer alan "Zorunlu/İsteğe Bağlı Staj Başvurusu" linkine tıklayarak gelen sayfada en altta yer alan "Staj Defteri ve Onay Yazısı Yükleme" bölümünden dosyalarınızı sisteme yükleyebilirsiniz. Dosyalarınızı sisteme yükledikten sonra "Staj Sorumlusuna Gönder" butonuna basınız.

 

Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencilerinin DikkatineStajını "Uzaktan ödev, proje veya araştırma" şeklinde yapan Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerimiz Staj dosyalarını (raporlarını) OBS'ye yükledikten sonra hazırladıkları yazılımı (kodu) uemyo@isparta.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Mailinizde öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı belirtmeyi unutmayın.