Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı için tıklayınız.

Bilgisayar Programcılığı  ve Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği programları için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri programı için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Muaf olduğunuz derslerin kredisi kadar üst yarıyıldan ders alabilirsiniz. Sadece Güz Dönemi dersleri için aşağıdaki dilekçeyi imzalı bir şekilde uemyo@isparta.edu.tr adresine 26 Ekim 2022 Çarşamba 17:30 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.

Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin seçebileceği ders listesine ulaşmak için tıklayınız.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği öğrencilerinin seçebileceği ders listesine ulaşmak için tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik öğrencilerinin seçebileceği ders listesine ulaşmak için tıklayınız.

Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencilerinin seçebileceği ders listesine ulaşmak için tıklayınız.

Dilekçe için tıklayınız (.doc) (Sağ tıklayıp Bağlantıyı farklı kaydet ile indirebilirsiniz.)

veya

Dilekçe için tıklayınız (.pdf)